Alimente și ingrediente2019-08-09T17:13:29+03:00

Alimente și ingrediente

Bunge România contribuie la îmbunătățirea vieții oamenilor prin dezvoltarea continuă a produselor sale controlând întregul lanț de producție, de la achiziționarea de plante oleaginoase până la produsele din alimentația consumatorilor săi.

Uleiuri comestibile

Bunge România produce și vinde uleiuri vegetale comestibile, în vrac și la sticlă, pentru a veni în întâmpinarea cererii utilizatorilor finali, precum și pentru a îndeplini cerințele procesatorilor din industria alimentară și non-alimentară.

Concentrându-se în mod constant pe nutriție și sănătate, Bunge România dezvoltă produse noi bogate în micro-nutrienți sau profile de acizi grași îmbunătățite în beneficiul consumatorilor. Calitatea produselor și inovația reprezintă preocuparea noastră permanentă.

Portofoliul Bunge România include 9 mărci între care cele mai importante sunt: pentru piața din România, Floriol, Unisol, Raza Soarelui și Ulvex și Kaliakra pentru piața din Bulgaria.

Bunge Romania – Floriol Logo

Cea mai mare gamă de uleiuri premium din România care se distinge prin beneficiile oferite consumatorilor moderni, activi, căutând soluții și alegeri sănătoase.

Floriol susține un stil de viață sănătos care începe cu o dietă variată și echilibrată. Echilibrul nu vine doar din moderație, ci și din modul în care dumneavoastră combinați ingredientele pentru a oferi organismului varietatea de nutrienți, inclusiv diferiți acizi grași.

Puteți găsi mai multe aici: www.floriol.ro & Facebook: facebook.com/floriolro

Bunge Romania – Floriol Range

Gama de produse Floriol

Gama de produse Floriol vă va ajuta să pregătiți mâncărurile dumneavoastră preferate: de la rețete proaspete mediteraneene și la salate proaspete, la supe, aperitive, fripturi sau chiar prăjituri.

Ai poftă de viață!

Cantități: 1L & 2L (pentru Floriol cu Vitamina E)

Bunge Romania – Unisol Logo
Bunge Romania – Unisol Range

Unisol din ulei de prima-presă este primul ulei românesc obținut 100% din prima presare a semințelor de floarea soarelui, fără a implica procese suplimentare, rafinat la gust și cu miros echilibrat.

Unisol din prima presă susține mâncarea gătită acasă cu ingrediente naturale.

Cantități: 1l, 2l, 5l și 10l.

Unisol își extinde portofoliul cu 3 noi rețete de ulei de primă presă cu ierburi aromatice și care sunt recomandate pentru fripturi, prăjire și salate, adăugând savoare mâncărurilor preparate acasă.

Puteți găsi mai multe aici: www.uleiunisol.ro & facebook.com/uleiUnisol

Bunge Romania – Raza Soarelui Logo

Raza Soarelui este un ulei 100% rafinat de floarea soarelui care se potrivește perfect nevoilor celor care doresc să facă multe cu o cantitate foarte mică.

Raza Soarelui este un ulei care va fi întotdeauna remarcat prin prețul rezonabil, fiind disponibil pe piață în 4 cantități: 1l, 2l, 5l și 10l.

Noul sortiment de Raza Soarelui pentru prăjit este un mix de ulei format din 85% floarea soarelui și 15% ulei de floarea soarelui high-oleic și este disponibil în ambalaj de sticlă de plastic de 1l.

Bunge Romania – Raza Soarelui Range
Bunge Romania – Kaliakra Range
Bunge Romania – Kaliakra Logo

Kaliakra, sufletul mâncărurilor!

Kaliakra din ulei de prima presă păstrează tot ce e mai bun din savoarea și naturalețea semințelor de floarea soarelui.

Uleiul Kaliakra de primă presă este ingredientul esențial care face mâncarea delicioasă și care este apreciat de întreaga familie.

Kaliakra este un ulei de primă presă rafinat 100% de floarea soarelui, conceput pentru femeile care apreciază valorile tradiționale și care percep gătitul ca o parte importantă a îngrijirii familiei.

Disponibil în 3 cantități: 1l, 2l și 10l.

Puteți găsi mai multe aici: facebook.com/kaliakraoil

Bunge Romania – Ulvex Logo

Ulvex, cea mai bună alegere, cea mai bună gătire!

Uleiul Ulvex este un ulei rafinat 100% de floarea soarelui, care poate fi alegerea perfectă pentru produsele de patiserie și pentru industria HoReCa.

Pentru cei care doresc o productivitate maximă la cost mic, Ulvex este disponibil pe piață în 3 cantități: 1l, 2l și 10l.

Bunge Romania – Ulvex Range
Go to Top