Alimente și ingrediente2018-08-08T16:09:03+00:00

Alimente și ingrediente

Bunge România contribuie la îmbunătățirea vieții oamenilor prin dezvoltarea continuă a produselor sale controlând întregul lanț de producție, de la achiziționarea de plante oleaginoase până la produsele din alimentația consumatorilor săi.

Uleiuri comestibile

Bunge România produce și vinde uleiuri vegetale comestibile, în vrac și la sticlă, pentru a veni în întâmpinarea cererii utilizatorilor finali, precum și pentru a îndeplini cerințele procesatorilor din industria alimentară și non-alimentară.

Concentrându-se în mod constant pe nutriție și sănătate, Bunge România dezvoltă produse noi bogate în micro-nutrienți sau profile de acizi grași îmbunătățite în beneficiul consumatorilor. Calitatea produselor și inovația reprezintă preocuparea noastră permanentă.

Portofoliul Bunge România include 9 mărci între care cele mai importante sunt: pentru piața din România, Floriol, Unisol, Raza Soarelui și Ulvex și Kaliakra pentru piața din Bulgaria.

Bunge Romania – Floriol Logo

Cea mai mare gamă de uleiuri premium din România care se distinge prin beneficiile oferite consumatorilor moderni, activi, căutând soluții și alegeri sănătoase.

Floriol susține un stil de viață sănătos care începe cu o dietă variată și echilibrată. Echilibrul nu vine doar din moderație, ci și din modul în care dumneavoastră combinați ingredientele pentru a oferi organismului varietatea de nutrienți, inclusiv diferiți acizi grași.

Puteți găsi mai multe aici: www.floriol.ro & Facebook: facebook.com/floriolro

Bunge Romania – Floriol Range

Gama de produse Floriol

Gama de produse Floriol vă va ajuta să pregătiți mâncărurile dumneavoastră preferate: de la rețete proaspete mediteraneene și la salate proaspete, la supe, aperitive, fripturi sau chiar prăjituri.

Apetit pentru viață

Cantități: 1L & 2L (pentru Floriol cu Vitamina E)

Bunge Romania – Floriol Gourmet Range

Gama de produse Floriol Gourmet

Vă invităm să încercați Floriol Gourmet Delicious Herbs, să descoperiți echilibrul perfect al uleiului superior de floarea soarelui și gustul delicios al ierburilor de grădină.

Dezlănțuiți-vă creativitatea în bucătărie!

Cantitate: 250 ml

Bunge Romania – Unisol Range
Bunge Romania – Unisol Logo

Unisol în ulei de prima-presă este primul ulei românesc obținut 100% din prima presare a semințelor de floarea soarelui, fără a implica procese suplimentare, rafinat la gust și cu miros echilibrat.

Unisol din prima presă susține mâncarea gătită acasă cu ingrediente naturale.

Cantități: 1l, 2l, 5l și 10l și ediția limitată de toamnă, Unisol din semințe proaspăt recoltate 1l.

Bunge România a lansat în 2017 Unisol din semințe proaspăt recoltate, obținut din prima presare a recoltei anuale de semințe de floarea soarelui , pentru a păstra esența și aroma miezului seminței.

Disponibil în ediția limitată de toamnă.

Puteți găsi mai multe aici: www.uleiunisol.ro & facebook.com/uleiUnisol

Bunge Romania – Raza Soarelui Logo

Raza Soarelui este un ulei 100% rafinat de floarea soarelui care se potrivește perfect nevoilor celor care doresc să facă multe cu o cantitate foarte mică.

Raza Soarelui este un ulei care va fi întotdeauna remarcat prin prețul rezonabil, fiind disponibil pe piață în 4 dimensiuni de pachete: 1l, 2l, 5l și 10l.

Bunge Romania – Raza Soarelui Range
Bunge Romania – Kaliakra Range
Bunge Romania – Kaliakra Logo

Kaliakra, sufletul mâncărurilor!

Uleiul Kaliakra captează calitatea bună a naturii și a semințelor de floarea soarelui împreună.

Uleiul Kaliakra este ingredientul esențial care face mâncarea delicioasă și care este apreciat de întreaga familie.

Kaliakra este un ulei rafinat 100% de floarea soarelui, conceput pentru femeile care apreciază valorile tradiționale și care percep gătitul ca o parte importantă a îngrijirii familiei.

Disponibil în 4 cantități: 1l, 2l, 5l și 10l.

Puteți găsi mai multe aici: facebook.com/kaliakraoil

Bunge Romania – Ulvex Logo

Ulvex, cea mai bună alegere, cea mai bună gătire!

Uleiul Ulvex este un ulei rafinat 100% de floarea soarelui, care poate fi alegerea perfectă pentru produsele de patiserie și pentru industria HoReCa.

Pentru cei care doresc o productivitate maximă la cost mic, Ulvex este disponibil pe piață în 3 cantități: 1l, 2l și 10l.

Bunge Romania – Ulvex Range