Cariere2021-01-26T11:11:08+02:00

Cariere

De ce Bunge

Axarea pe client, orientarea consistentă pe calitate și abordarea inovativă marchează succesul nostru, precum și angajații foarte motivați și cu spirit antreprenorial. Bunge România, cu peste 600 angajați în locațiile sale, este una dintre cele mai importante companii din industria agroalimentară.

Ca membru al Grupului Bunge care operează la nivel internațional, ne bazăm pe angajamentul personal, pe responsabilitatea personală și pe entuziasmul angajaților noștri. Angajați-vă la o companie organizată local care este integrată într-un grup ce operează la nivel mondial.

La Bunge România, faceți parte dintr-o mare echipă și sunteți încurajați constant să vă dezvoltați și să descoperiți diverse oportunități de carieră. În cadrul programelor noastre de manageriere a talentelor, oferim diverse opțiuni pentru dezvoltarea ulterioară și calificări angajaților orientați spre performanță.

Bunge Romania – Careers

Posturi vacante

La Bunge România respectăm valorile comune ale tuturor companiilor din cadrul Grupului Bunge la nivel mondial. Aceste valori reprezintă fundația și o garanție a succesului modelului nostru unic de operare. Acestea includ:

Careers – Integrity Icon

Integritate.
Sinceritatea și corectitudinea ne ghidează fiecare acțiune.

Careers – Openness & Trust Icon

Deschiderea și încrederea.
Suntem deschiși la alte idei și opinii și avem încredere în colegii noștri.

Careers – Teamwork Icon

Munca în echipă.
Noi apreciem excelența individuală și lucrul în echipă.

Careers – Entrepreneurship Icon

Spiritul antreprenorial.
Noi apreciem inițiativa individuală pentru valorificarea oportunităților și pentru livrarea rezultatelor.

Careers – Citizenship Icon

Spiritul civic.
Noi contribuim la dezvoltarea persoanelor și la structura socială și economică a comunităților noastre și protejăm mediul care ne înconjoară.

Lucrează cu noi

Află mai multe despre valorile cheie ale Bunge și despre abordarea noastră antreprenorială din Bunge Blue Book.

Bunge Blue Book este o expresie a ceea ce suntem, ceea ce facem și diferența pe care o facem în lume. Reflectă strategia, scopurile, ideile și convingerile noastre. Reflectă cum lucrăm astăzi și planurile noastre de viitor.

APLICĂ LA https://www.bunge.com/careers.

Află mai multe despre protecţia datelor pentru candidații Bunge Romania S.R.L. aici.

Go to Top