Viziune2018-08-10T16:15:46+00:00

Viziune

Fiecare dintre noi, din oricare parte a lumii, are nevoie de alimente sănătoase pentru a duce o viață productivă și prosperă.

Lanțul agroalimentar global – cu etapele importante prin care alimentele sunt obținute, transportate, depozitate, prelucrate, distribuite și puse pe piață în întreaga lume – susține familiile, societățile, economiile și națiunile.

În componentele sale cheie, acest lanț depinde de munca pe care noi o realizăm, zi de zi, la Bunge.

Bunge deservește lumea prin legătura pe care o realizează între recolte și gospodării. Este datoria noastră să folosim potențialul enorm din fiecare cereală și sămânță oleaginoasă, să-i arătăm și să-i creștem valoarea din fiecare etapă: prin fiecare transport, comerț,  îmbunătățire de proces și inovație a produsului.

Noi ne considerăm activitatea de zi cu zi ca pe o oportunitate uriașă și o responsabilitate importantă, o moștenire de care suntem mândri și  un angajament solid. Producând bunuri sigure , de calitate superioară și acționând în calitate de partener de încredere pentru fermieri, clienți și consumatori, maximizăm valoarea lanțului agroalimentar pentru comunități, acționari și pentru noi înșine.

Valori

Siguranță