Viziune2018-08-10T16:15:46+03:00

Viziune

Fiecare dintre noi, din oricare parte a lumii, are nevoie de alimente sănătoase pentru a duce o viață productivă și prosperă.

Lanțul agroalimentar global – cu etapele importante prin care alimentele sunt obținute, transportate, depozitate, prelucrate, distribuite și puse pe piață în întreaga lume – susține familiile, societățile, economiile și națiunile.

În componentele sale cheie, acest lanț depinde de munca pe care noi o realizăm, zi de zi, la Bunge.

Bunge deservește lumea prin legătura pe care o realizează între recolte și gospodării. Este datoria noastră să folosim potențialul enorm din fiecare cereală și sămânță oleaginoasă, să-i arătăm și să-i creștem valoarea din fiecare etapă: prin fiecare transport, comerț,  îmbunătățire de proces și inovație a produsului.

Noi ne considerăm activitatea de zi cu zi ca pe o oportunitate uriașă și o responsabilitate importantă, o moștenire de care suntem mândri și  un angajament solid. Producând bunuri sigure , de calitate superioară și acționând în calitate de partener de încredere pentru fermieri, clienți și consumatori, maximizăm valoarea lanțului agroalimentar pentru comunități, acționari și pentru noi înșine.

Valori

Siguranță

Go to Top