Locații2018-08-08T17:21:35+03:00

Locații

Buzău

Fabrica de ulei din Buzău și-a început activitatea în anul 1976. În anul 2007, Bunge a cumpărat de la Agricover fabrica de ulei din Buzău, amplasată în sudul României, în inima regiunii producătoare de semințe de floarea soarelui.

În fabrica din Buzău, Bunge realizează activitățile de procesare, rafinare și îmbuteliere pentru semințele de floarea soarelui.

Deoarece îmbunătățirea constantă este unul din principalele motoare de creștere, fabrica are numeroase certificări: ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, FSCC 22000, KOSHER, EFISC, ISCC EU & ISCC PLUS.

Lehliu

Fabrica de la Lehliu și-a început activitatea în anul 2007, drept cel mai mare proiect de tip greenfield al anului.

La fabrica de la Lehliu, Bunge efectuează procesarea semințelor de rapiță, floarea soarelui și a boabelor de soia, în cadrul celor două linii de producție, precum și producţia de biodiesel.

Deoarece îmbunătățirea constantă este unul din elementele principale de acțiune, fabrica are numeroase certificări: ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, KOSHER, EFISC, ISCC EU & ISCC PLUS.

Traian

La locația sa din Traian, județul Brăila, Bunge recepționează semințe de rapiță, floarea soarelui, porumb, grâu și soia boabe direct de la producătorii agricoli, fie pentru procesare în fabrică, fie în scop de comercializare.

Semințele pot fi depozitate în silozuri verticale din beton sau în depozitare orizontală. Semințele se pot recepționa/livra fie cu camionul sau vagonabil.

Iași

În locația sa din Iași, Bunge recepționează rapiță, floarea soarelui, porumb, grâu și soia direct de la producători agricoli fie pentru procesare în fabrică, fie în scop de comercializare.

Semințele pot fi depozitate în silozuri verticale din beton. Semințele se pot recepționa/livra fie cu camionul, fie pe calea ferată în/din baza din Iași.

Go to Top