Sustenabilitate2018-08-08T17:25:28+00:00

Sustenabilitate

Pentru a veni in întampinarea cererii din ce în ce mai mari de alimente, Bunge se concentrează pe îmbunătățirea sustenabilității pentru întregul lanț de producție.

Lucrăm cu materii prime diferite sub o singură schemă de sustenabilitate ISCC (Certificarea internațională a durabilității carbonului), pentru aprovizionarea diferitelor piețe cu materii prime – energie (bio-combustibili), alimente și furaje.

Prin adoptarea schemei ISCC, creștem sustenabilitatea lanțurilor noastre valorice, respectând cele mai mari principii de sustenabilitate și respectând filozofia Bunge: „Acționează, Protejează și Angajează”.

În economia noastră globalizată, este extrem de important să se înțeleagă ce produse sunt fabricate cu respectarea principiilor sustenabile și care nu.

Bunge Romania – Sustainability

Principiile de sustenabilitate

Sustainability Principles – Ecological Icon

Sustenabilitatea ecologică

Sustainability Principles – Social Icon

Sustenabilitatea socială

Sustainability Principles – Compliance Icon

Conformarea cu legile și cu tratatele internaționale

Sustainability Principles – Greenhouse Gas Icon

Monitorizarea emisiilor cu efect de gaz de seră (GHG)

Sustainability Principles – Management Icon

Practici bune de management

Companie certificată

Conform ISCC EU din anul 2011, compania și-a extins certificările în ceea ce privește sustenabilitatea la ISCC Plus, permițându-ne nu doar să furnizăm pe piață bio-combustibilii, ci și să livrăm produse sustenabile pe piața alimentară și furajeră.

Suntem prima companie din România care deține un certificat ISCC Plus.