Valori2018-08-10T16:16:07+03:00

Valori

Valorile noastre se reflectă în modul nostru de lucru.
Acestea reprezintă indicații importante pentru fiecare angajat și standardele după care noi acționăm.

Careers – Entrepreneurship Icon

Antreprenoriatul determină schimbarea, facându-ne să contestăm judecata convențională și presupunerile noastre și, ca rezultat, să creăm oportunități noi și să continuăm să ne dezvoltăm.

Timp de 200 de ani, Bunge a traversat oceanele pentru a aduce la viață viziunea antreprenoriatului. Noi suntem o companie în care echipele de mici dimensiuni, care acționează pe baza unor idei bune și prin decizii rapide și achiziții inteligente, construiesc o afacere globală agricolă și alimentară de la zero.

Careers – Teamwork Icon

Munca în echipă este importantă deoarece o singură persoană nu deține toate răspunsurile și nimeni nu a acaparat piața cu idei bune de unul singur. Cei mai de succes antreprenori, deși competitivi în spirit, lucrează cel mai bine în colectiv – împărtășind cunoștințele, combinând eforturile și unindu-și forțele.

Careers – Openness & Trust Icon

Munca în echipă necesită deschidere și încredere. Noi încurajăm discuțiile libere și avem încredere în colegii noștri. Noi apreciem ideile noi și opiniile, chiar dacă acestea sunt contrare logicii și ne așteptăm să auzim informații corecte, chiar – sau mai ales – dacă nu sunt vești bune. Încrederea în sinceritatea și în abilitățile colegilor noștri clădește încrederea care face echipa noastră mai eficientă.

Careers – Integrity Icon

Integritatea reprezintă fundația a tot ceea ce facem noi. Înseamnă că facem nu doar ceea ce este necesar, ci mai ales ceea ce este corect. Înseamnă să acționăm etic și corect și că ne îndeplinim promisiunile față de colegi și clienți.

Careers – Citizenship Icon

Spiritul civic se extinde către toate părțile interesate. Noi demonstrăm grija față de bunăstarea persoanelor și căutăm să îmbunătățim dezvoltarea economică și să consolidăm structura socială a comunităților noastre. Scopul nostru este, de asemenea, să protejăm mediul care ne înconjoară, folosind resursele în mod eficient și responsabil.

Misiune

Siguranță

Go to Top